Anouk van Veenendaal

Goudsmid | ontwerpster | founder 

Welkom op mijn website! Mijn naam is Anouk en ik ben een gepassioneerde goudsmid. Op 24-jarige leeftijd bevind ik mij in een wereld vol creativiteit en ambachtelijk vakmanschap.

Geboren en getogen in het prachtige Haarlem, heb ik altijd een liefde gehad voor creativiteit en het werken met mijn handen. Mijn avontuur als goudsmid begon in 2017, toen ik me inschreef voor de opleiding Goudsmid Ondernemer in het schilderachtige Schoonhoven.

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik voor het eerst de prachtige gereedschappen, ruwe materialen en schitterende edelstenen in mijn handen hield. Het proces van creëren en het omvormen van ruwe materialen tot een uniek sieraad dat een leven lang meegaat, is voor mij een bron van inspiratie en voldoening.

Als goudsmid ben ik voortdurend bezig met het uitdrukken van emoties en verhalen door middel van mijn werk. Ik geloof dat elk stuk dat ik maak, een uniek verhaal vertelt en een persoonlijke betekenis draagt. Of het nu gaat om een verlovingsring die de liefde tussen twee mensen symboliseert, een gepersonaliseerd sieraad dat een mijlpaal markeert, of een speciaal stuk dat de herinnering aan een geliefde vastlegt, ik ben trots dat ik een rol mag spelen in het vastleggen van deze momenten.

Ik nodig je graag uit om langs te komen in mijn atelier en meer te ontdekken over mijn werk. Als je op zoek bent naar een bijzonder sieraad dat jouw verhaal vertelt, neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we iets prachtigs creëren dat generaties lang meegaat.