ASV Fine Jewellery

Goudsmid 


WELKOM bij ASV fine jewellery

Zoekt u een speciaal sieraad voor een bijzondere gebeurtenis? Of om jezelf of een geliefde gewoon eens te verwennen? 

Op ambachtelijke wijze maak ik sieraden op maat van goud en hoogwaardige edelstenen.  Samen kunnen we kijken naar een uniek ontwerp dat helemaal bij u past. Ook kunt u een kijkje nemen in de collectie. 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Maatwerk
  • Trouwringen
  • Verlovingsringen
  • Geboorte sieraden
  • As-sieraden
  • Het omsmelten van oud goud

 


Gastenboek

Eefje Vonk
28-01-23 14:17:44
Anouk heeft een dierbaar kettinkje voor mij in een nieuw jasje gestoken. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Anouk denkt mee en luistert goed naar je. Ze is erg kundig en levert goede service. Echt een aanrader!!
Susan van Wesel
14-10-22 19:11:44
Vandaag mijn ring gekregen die Anouk heeft ongevormd van trouwring naar een ‘gewone’ ring. Hij is prachtig geworden! Ontzettend blij mee!
Theo Blijleven
15-03-22 14:15:39
Ik ben op de website van Anouk terecht gekomen na wat zoeken op internet. Geen megazaak met allerlei winkelbedienden etc. witte handschoenen, dure interieurs en gladde figuren.
Nee; gewoon iemand die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ik had wat oude sieraden meegenomen en heb Anouk mijn wensen kenbaar gemaakt. Ze was zo ontzettend enthousiast en dacht mee om, van mijn oude sieraden, iets moois voor mijn eerste kleinkind te maken.
Na 3 weken kon ik langskomen om het uiteindelijk resultaat in ontvangst te nemen. Ik wil eerlijk bekennen dat ik best wel een beetje emotioneel werd toen ze me de hanger liet zien. Het was echt verbluffend wat ze had gemaakt. Zo mooi en zo prachtig. Het raakte me diep.
Echt Anouk.. Hartstikke bedankt wat je voor me heb gemaakt. Over 2 weken naar Amerika om het prachtige sieraad aan mijn kleindochter te kunnen geven. Iets waar ze hopelijk haar hele leven een dierbare herinnering aan zal hebben.
Je bent een topper...
Manon Cardol
09-04-21 17:40:49
Anouk heeft van twee trouwringen een prachtige ring met diamantjes gemaakt. Heel erg blij met het resultaat, Anouk is heel artistiek en gedreven in haar vak als Goudsmit.
Maaike Schumacher
17-02-21 20:44:55
Anouk heeft oorbellen gemaakt die prachtig zijn en van goede kwaliteit. ASV fine jewellery levert goede service, er wordt naar je geluisterd en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Anouk is ontzettend creatief en maakt mooie ontwerpen. Een echte aanrader!
Tonen: 5  10